Pagina's

maandag 3 oktober 2011

Vakantiehuisjes in Brabant

Vakantiehuisjes in Brabant

Voor een weekendje weg ben ik op zoek naar een vakantiehuisje in Brabant. Bij mijn zoektocht kwam ik onderstaande huisjes tegen. Leuk om te bewaren. Een fijn vakantiehuisadresje is tenslotte nooit weg :-).

Het Optrekje in Lage Mierde

"Het Optrekje" ligt bij Lage Mierde op het platteland, vlakbij zandverstuivingen, dennenbossen en heidevelden waar je eindeloos rond kan dwalen. Het huisje is geschikt voor 2 personen en heeft een open keuken, een douche&toilet, cv en een fijne tuin waar je 's morgens lekker je ontbijtje kunt eten of naar buiten kunt turen vanachter de ontbijttafel in het huisje. Een overnachting kost €35,00 per nacht.
Meer informatie kun je vinden op Het Optrekje

Het Optrekje

Sturm op den Brink in Nistelrode

Op dit schitterende terrein liggen twee vakantiehuisjes: De Zonnebloem en De Klaproos. Beide vakantiehuisjes zijn voor een week, weekend of midweek te huur voor een leuk bedrag. Op de boerderij scharrelen kippen, schapen, honden, paarden en konijnen vrolijk rond. Wanneer je van dieren houdt, ben je op het goede adres hier op de Sturm!

Huisje "De Zonnebloem" is een 6-persoons vakantiehuisje wat van diverse gemakken is voorzien: een vaatwasser, koelkast, een oven, dvd-speler en nog meer. Het tweede huisje "De Klaproos" is iets kleiner dan De Zonnebloem, maar zeker niet minder knus. In dit huisje kunnen 4-5 volwassenen prima overnachten.
De kosten voor een week bedragen voor beide huizen €225,00 per week, in de schoolvakanties €325,00. Helaas mag je de huizen niet zelf schoonmaken en komt er nog €35,00 schoonmaakkosten bij.
Meer informatie kun je vinden op Sturmopdenbrink


1 opmerking: