Pagina's

donderdag 22 september 2011

Vakantieadresje Barendonk

Binnenkort gaan we met Leven en Lef weer gezellig een weekendje weg. Naar landgoed Barendonk bij Beers dit keer. Een mooie locatie voor ieder wat wils: van grote statige familiehuizen tot een natuurkampeerterrein. We hebben er 3 trekkershutten gehuurd, waarvan 2 de titel: Comfort Plus dragen. Deze hutten zijn een tikkeltje ruimer dan de doorsnee varianten en zijn rolstoeltoegankelijk (->toilet met beugels, toegankelijke wastafel). Er is een douche met douchezitje en beugels aanwezig in het santitairgebouw voor kampeerders en trekkergasten. Enkele vakantiehuizen beschikken tevens over aangepaste voorzieningen.

De kosten zijn € 70,00 per nacht per blokhut en je kunt er met z'n vijven in bivakkeren. We gaan ontdekken of je er ook met z'n twaalven in kan ontbijten, spelletjes kan doen, tapas maken, etc.

Zaterdag zullen we wandelen naar Beers met onderweg een picknick, tapas fabriceren, meedoen met de Nacht van de Nacht bij boswachterij St. Anthonis. De volgende dag bedenken we tijdens het ontbijt de plannen voor het Oud&Nieuwweekend en aansluitend spelen we het zelf-in-elkaar-gefabriceerde-spel "Lekker Luchtig met LEL" met vragen zoals 'wat vind je het meest nare geluid en wat het meest mooiste?, waar kun je je écht aan irriteren?, wat wil je altijd nog eens doen?, waar blink je in uit volgens anderen?, wat is je grootste passie?, enz. 's Middags staat er een wandeltocht van 11 km op het programma om het weekend daarna af te sluiten met een etentje in een naburig restaurantje.

Meer informatie kun je vinden op Barendonk en Leven en Lef


Trekkershutten Comfort Plus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten